Следвайте Гласове в  Миналата година Володимир Зеленски беше посрещнат с

...
Следвайте Гласове в  Миналата година Володимир Зеленски беше посрещнат с
Коментари Харесай

Отхвърлиха искането на Зеленски за изявление по време на „Оскарите”

Следвайте " Гласове " в 

Миналата година Володимир Зеленски беше посрещнат с отворени прегръдки от церемонии по награждаване, кино фестивали и даже от Нюйоркската фондова борса. Но когато стана въпрос за лъчение в най-желаното предаване – „ Оскарите ” - украинският водач се сблъска с извънредно хладно отношение.
За втора поредна година Академията отхвърля да одобри Зеленски, който се надяваше да продължи присъединяване си от Берлинския кино фестивал (дистанционно) предишния месец с виртуално присъединяване в неделното предаване на " Оскарите ” по ABC. Източници настояват, че мощният сътрудник на WME Майк Симпсън е отправил молба към Академията да включи комедийния артист, трансформирал се в политик, само че настояването е било отхвърлено, заяви „ Variety ”. Академията отхвърля коментар.

Преговорите на Зеленски с " Оскарите ” идват в миг, когато социологическите изследвания демонстрират, че поддръжката на американците за оказване на помощ на Украйна е отслабнала.
След съветското навлизане в Украйна през февруари 2022 година Зеленски се появи отдалечено на филмовите фестивали в Кан и Венеция, както и на премиите " Грами ". На премиите " Златен глобус " през януари Шон Пен показа Зеленски, който повтори посланието си от последните повече от 12 месеца, че Украйна ще завоюва войната против Русия, и приветства " свободните хора от свободния свят - тези, които се сплотиха към поддръжката на свободния украински народ ".
Но не всички са съгласни Зеленски да получи още ефирно време. Миналата година продуцентът на " Оскарите " Уил Пакър не позволи появяването на Зеленски. Източници настояват, че Пакър е изразил опасения, че Холивуд обсипва Украйна с внимание, единствено тъй като засегнатите от спора са бели. За разлика от тях, Холивуд е пренебрегнал войните по света, които засягат цветнокожите, твърди той. Пакър не е дал отговор на молбата за коментар. Не е ясно какви са претекстовете за тазгодишния отвод на " Оскарите ”, само че Академията обичайно избира да се концентрира върху приноса на филмовата общественост и да заобикаля всевъзможни политически тематики.

Междувременно Академията не е единствената група, която отхвърля на Зеленски. През септември екипът на Зеленски се обърна към филмовия фестивал в Торонто за присъединяване на водача по видеовръзка, само че получи отвод. Говорител на TIFF съобщи тогава, че фестивалът " не разяснява полемики с високопоставени лица, държавни чиновници или непознати посолства ". Говорителят добави, че фестивалът " е взаимен с украинците както тук, по този начин и в чужбина, и се гордее, че ще покаже дълбочината и творчеството на украинските режисьори на тазгодишния фестивал ".
 
Източник: NOVA 
 
 
 
 
08 Март 2023278004 Март 2023122026 Фев 2023820320 Фев 2023413120 Фев 202389218 Фев 2023917КоментариАнонимен робот09 Март 2023 20:12ч.
Язък! И в този момент кой ще ги гледа тия оскари?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ххх09 Март 2023 20:42ч.
Няколко дами отнесоха плесници от ядосания " мъж " шон химикалката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дани09 Март 2023 20:53ч.
Ох, по какъв начин ще го преживея... Така се надявах Холивуд да осъвремени премиите и вместо Оскар, да връчват Zлатен Zеленски. То пък буквата Z е несъответствуваща, припомня за Русия и нейната специфична интервенция... Мъка... мъкаааа...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri09 Март 2023 21:41ч.
О, по какъв начин може да не се дава думата на оскарите на " планетарния " демократ, президента на 404? Странно е, че и канадците не са му разрешили, нали Трюдо и държавното управление му го поддържат? Много претенденти напоследък за " черни точки " в листата на Слугата. ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Той да внимава,09 Март 2023 21:47ч.
да не го наградят за най-съвършено изиграна позитивна роля - напряко забравяш, че гледаш филм. Само не зная какво ще прави, когато свърши филмът.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Демократични ценности09 Март 2023 21:49ч.
Хамелеони сър! Докога ще се вършим, че не разбираме какво вършат с страната ни?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Правилно09 Март 2023 23:36ч.
Сега всичкият Холивуд ще е в Миротворец.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс10 Март 2023 0:19ч.
Горкият Зеленски, не можа да се впише в новата политкоректност на Холивуд с тоя бял цвят на кожата. И тоя Холивуд по какъв начин да си престъпи правилата и да почете като воин бял мъж?!?!?, който по формулировка би трябвало да е отговорен. Ако украинците бяха чернокожи, щяха да ги одобряват с аплодисменти, само че уви.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Анонимен робот10 Март 2023 2:56ч.
Как по какъв начин, като обществено разгласи че е гей...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ElCondor10 Март 2023 6:04ч.
Нещо се е объркал миличкият. Не на " Оскарите, " на " Малинките " би трябвало да участва. Там му е мястото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати паф10 Март 2023 7:23ч.
с новата си роля може да вземе оскар от бай дънчо - предходната му роля е " прислужник на народа " а в този момент е " прислужник на америка "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023179628 Фев 2023119108 Март 2023277003 Март 20232717
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР